“Paul is een bevlogen persoon en betrokken bij het werk en de projecten waar hij mee bezig is. Zijn kracht is de brede aanpak die hij hanteert, waardoor zaken niet alleen vanuit een financiële kant worden bekeken maar ook vanuit het perspectief van andere onderdelen van de organisatie. Dit ervaar ik altijd als heel prettig. Als het om samenwerking gaat krijgt Paul het steeds weer voor elkaar om op prikkelende wijze mensen tot actie aan te zetten. Die coachende manier van managen spreekt mij zeer aan.”

 

Daniëlle de Jonge, owner en salesexpert Divario | Commerciële Communicatie

 

“In mijn rol als regio Financial Planning & Control manager heb ik veel samengewerkt met Paul. Tijdens verschillende projecten heb ik Paul ervaren als een zeer professioneel persoon met uitstekende financiële kennis. Hij kan perfect balanceren tussen “ being soft on the person but hard on the facts”. Paul is een echte teamspeler met leiderschapskwaliteiten, ook in situaties buiten zijn natuurlijke aandachtsgebied. Ik kan Paul van harte aanbevelen aan elke organisatie die zoekt naar een sterke financiële business partner om finance naar een hoger niveau te brengen” 

 

Govert van der Malen, Financial Planning & Control Manager Supply Chain Iberia/Italy & Greece | Sara Lee

 

“Paul is een uitstekende business controller / CFO, met gedetailleerde informatie en goed begrip en kennis van het bedrijf of proces, levert hij eerste klas resultaten binnen de afgesproken tijd. Hij is betrouwbaar, een expert en gaat altijd voor het beste resultaat met een goede balans tussen “ profit, people and process”.  

 

Bernt van Raamsdonk Smit, CFO Supply Chain | Sara Lee International